Handelsbetingelser

Da Nillenok er et opstartsfirma, som ikke er momspligtig, er alle priser uden moms (og der vil ikke blive lagt moms til din ordre).

Beløbet for varerne trækkes først fra din konto, når varerne afsendes.

 

Fragt og levering

Fragt fra kr. 29,-. Fri fragt ved køb over kr. 500,-
Der leveres kun til adresser i Danmark.
Levering sker med PostNord, og leveringstiden er ca. 4-7 dage. Mindre pakker under 1 kg sendes som brev. Vælger du levering uden omdeling, bliver pakken ikke sendt til din adresse, men du får tilsendt et brev/SMS, når pakken er klar til afhentning. Se de forskellige afhentningsmuligheder på: www.postnord.dk.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Nillenok.dk.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse af varen give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb til: info@nillenok.dk

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig besked om dette.

Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du betaler udgifterne i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Den skal returneres i hel og ubrugt stand til: 

Nillenok
Gl. Hastrupvej 7
4600 Køge

 

Reklamationsret
Har du modtaget en forkert eller defekt vare, kontakt da venligst info@nillenok.dk.

Du har som forbruger 2 års reklamationsret. Det vil sige, at hvis varen har mangler eller er anderledes end beskrevet ved købstidspunktet, har du mulighed for at klage til os. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, afholder vi de rimelige fragtomkostningerne. Varen skal sendes retur i forsvarlig emballage.

 

Nillenok
Gl. Hastrupvej 7
4600 Køge

Telefon: 24670015
Email: info@nillenok.dk

CVR-nr.: 39348667